Versión Accessible
EENS Meritxell

pinCarrer dels Barrers, 10
     AD500 Santa Coloma
phone-icon(+376) 721 731

Els alumnes del cos de voluntaris de la natura presenten el treball de final de curs: l´enjardinament amb una pèrgola al pati de l´Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell. A més, per aquest projecte han comptat amb l'ajuda dels alumnes de l´escola.

És el tercer any que el curs col·labora amb l´Escola en els treballs de final de curs i per això els nois i noies podran gaudir d'un espai amb ombra al pati.
El cos de voluntaris per la natura, que compta amb la col·laboració del comú de la Massana, busca oferir una sortida laboral a joves que no estudien.

Informa: Tatiana Navarro
Imatges: Sergi Linares

Les persones ateses de diferents serveis, han compartit una tarda d’entrenaments amb els artistes del “Cirque du Soleil”.

Com cada any, el “Campus Marc Bernaus” ha convidat a les persones de la nostra institució a veure el entrenaments i participar en un mini-partit de futbol.

 

Volem agrair als organitzadors la seva acollida que tots els assistents van gaudir en un ambient molt relaxat i festiu.

Per primera vegada FEDA ha impartit unes xerrades informatives sobre “Els riscos elèctrics i consells de bon ús de l’electricitat" durant el mes juliol. 

Actuació dels usuaris del taller ocupacional Xeridell

L’auditori del Centre de Congressos del Comú d’Andorra la Vella va acollir ahir al vespre l’actuació de teatre, dansa i cant de les persones ateses en els tallers ocupacionals Xeridell, que han estat assajant al llarg de tot el curs.

Per tercer any consecutiu, el Dr. López Gil de la clínica dermatològica DERMANDTEK i als seus col·laboradors, han fet les visites de reconeixement mèdic de la pell a les persones ateses de l’EENSM.

 

Volen agrair la seva professionalitat i dedicació desinteressada vers la nostra Institució.