EENS Meritxell

pinCarrer dels Barrers, 10
     AD500 Santa Coloma
phone-icon(+376) 721 731

El director general de Premandsa, Ignasi de Planell, va entregar ahir a la presidenta de la junta rectora de l’Escola de Meritxell, Pilar Díez, un xec de 975 euros fruit de la recaptació en publicitat de l’especial de Nadal que va publicar el Diari i que es destinarà als projectes del centre.

Andorra la Vella, 30 de desembre del 2016. ROCA&RIBES ha fet l’entrega de l’import recollit en la darrera acció duta a terme conjuntament entre R&R i l’EENSM. Aquesta acció va consistir a deixar anar uns globus reciclables en forma de colom i amb unes espores amb flors. R&R va doblar l’import recaptat. L’import lliurat ha estat de 623,40€ i aniran destinat a la compra de un projector pel My Room.

A l’acte, per part de R&R, hi ha assistit la Sra. Paula Tarrado Ribes, i per part de l’EENSM, el Sr. Òscar Fernández, director del Servei d’inserció i Ocupació Laboral.

Aquesta acció forma part de l’acord de col·laboració que van signar les dues entitats al 2016. En el marc d’aquest acord, es va inaugurar a la botiga R&R de l’avinguda Meritxell,118, un espai permanent d’exposició i venda d’articles dels tallers ocupacionals Xeridell.

ROCA & RiIBES i l’EENSM refermen així la seva aposta per la inclusió social a través d’aquesta col·laboració amb Xeridell, des d’on s’ofereix un conjunt d’activitats laborals, ocupacionals i terapèutiques que tenen com a objectiu la millora integral dels usuaris i la seva participació en l’entorn.

Dilluns 19 de desembre del 2016,
El M.I. Cap de Govern, Sr. Antoni Martí acompanyat del M.I. Ministre d’Afers Socials Justícia i Interior, Sr. Xavier Espot, del M.I. Ministre d’Educació i Ensenyament Superior, Sr. Eric Jover i de la S.E. d’Afers Socials i Ocupació, Sra. Ester Fenoll, ha fet l’entrega del regal de Nadal a l’EENSM.

Divendres19 de desembre del 2016,
L’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell comptarà amb el sistema MyRoom gràcies a la donació de 2.000 euros que va fer divendres al matí l’Associació de Condecorats de la Legió d’Honor i de l’Ordre Nacional del Mèrit Francès. Aquest sistema ofereix una vivència sensorial, que fa partícips als seus usuaris de l’activitat que estan realitzant. El sistema es complementa amb focus d’estrelles i llums de colors, que es poden ajustar als gustos de les persones que l’utilitzen.

Dimarts 6 de desembre,
el M.I. Ministre d’Ordenament Territorial Sr. Jordi Torres ha visitat les obres d’ampliació i remodelació de la residencia Albó.

La postal guanyadora serà serigrafiada i es vendrà abans de les Festes.

Vols col·laborar amb nosaltres?

Carrer dels Barrers, 10 - AD500 Santa Coloma - Contacte