Versión Accessible
EENS Meritxell

pinCarrer dels Barrers, 10
     AD500 Santa Coloma
phone-icon(+376) 721 731

Més de 200 persones s’han aplegat al Centre de Congressos d’Andorra la Vella per assistir a la conferència “Model d’Intervenció per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual i del Desenvolupament, amb Dificultats en la Regulació de les Emocions i la Conducta”, a càrrec del Dr. Ramon Novell Alsina, Llicenciat en Medicina i especialitzat en Psiquiatria, amb la que iniciem el període d’activitats 2017-2018 de la nostra institució.

Els alumnes del cos de voluntaris de la natura presenten el treball de final de curs: l´enjardinament amb una pèrgola al pati de l´Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell. A més, per aquest projecte han comptat amb l'ajuda dels alumnes de l´escola.

És el tercer any que el curs col·labora amb l´Escola en els treballs de final de curs i per això els nois i noies podran gaudir d'un espai amb ombra al pati.
El cos de voluntaris per la natura, que compta amb la col·laboració del comú de la Massana, busca oferir una sortida laboral a joves que no estudien.

Informa: Tatiana Navarro
Imatges: Sergi Linares

Les persones ateses de diferents serveis, han compartit una tarda d’entrenaments amb els artistes del “Cirque du Soleil”.

Com cada any, el “Campus Marc Bernaus” ha convidat a les persones de la nostra institució a veure el entrenaments i participar en un mini-partit de futbol.

 

Volem agrair als organitzadors la seva acollida que tots els assistents van gaudir en un ambient molt relaxat i festiu.

Per primera vegada FEDA ha impartit unes xerrades informatives sobre “Els riscos elèctrics i consells de bon ús de l’electricitat" durant el mes juliol. 

Actuació dels usuaris del taller ocupacional Xeridell

L’auditori del Centre de Congressos del Comú d’Andorra la Vella va acollir ahir al vespre l’actuació de teatre, dansa i cant de les persones ateses en els tallers ocupacionals Xeridell, que han estat assajant al llarg de tot el curs.