Versión Accessible
EENS Meritxell

pinCarrer dels Barrers, 10
     AD500 Santa Coloma
phone-icon(+376) 721 731

El  ministre d’Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot, ha anunciat aquest dijous que el projecte de llei de mesures urgents per a l’aplicació del conveni de les Nacions Unides dels drets de les persones amb discapacitat entrarà a tràmit parlamentari la setmana vinent, després que hagi tingut una bona rebuda per part de les entitats concernides.

Ahir va tenir lloc al nostra centre una sessió informativa sobre el model d’Atenció Integral Centrat en la Persona (AICP),

El passat diumenge dia 5 de març, 11 residents de la Residència Albó acompanyats de personal especialitzat del servei, van participar a les activitats de neu que cada any organitza  la Associació Hi Arribarem a Arinsal.

Els residents van realitzar diferents baixades per les pistes amb cadires adaptades amb personal especialitzat.

Desprès de dinar, l'actuació del Patxi Leiva va posar punt final a un dia ple d'emocions!

 

El proper diumenge dia 19 de març tornaran a gaudir de nou d'aquesta activitat.

El director general de Premandsa, Ignasi de Planell, va entregar ahir a la presidenta de la junta rectora de l’Escola de Meritxell, Pilar Díez, un xec de 975 euros fruit de la recaptació en publicitat de l’especial de Nadal que va publicar el Diari i que es destinarà als projectes del centre.

Andorra la Vella, 30 de desembre del 2016. ROCA&RIBES ha fet l’entrega de l’import recollit en la darrera acció duta a terme conjuntament entre R&R i l’EENSM. Aquesta acció va consistir a deixar anar uns globus reciclables en forma de colom i amb unes espores amb flors. R&R va doblar l’import recaptat. L’import lliurat ha estat de 623,40€ i aniran destinat a la compra de un projector pel My Room.

A l’acte, per part de R&R, hi ha assistit la Sra. Paula Tarrado Ribes, i per part de l’EENSM, el Sr. Òscar Fernández, director del Servei d’inserció i Ocupació Laboral.

Aquesta acció forma part de l’acord de col·laboració que van signar les dues entitats al 2016. En el marc d’aquest acord, es va inaugurar a la botiga R&R de l’avinguda Meritxell,118, un espai permanent d’exposició i venda d’articles dels tallers ocupacionals Xeridell.

ROCA & RiIBES i l’EENSM refermen així la seva aposta per la inclusió social a través d’aquesta col·laboració amb Xeridell, des d’on s’ofereix un conjunt d’activitats laborals, ocupacionals i terapèutiques que tenen com a objectiu la millora integral dels usuaris i la seva participació en l’entorn.

En el que ja és una tradició nadalenca, el Bàsquet Club MoraBanc Andorra ha visitat avui l’Escola Especialitzada nostra senyora de Meritxell, en un dels moments més especials de l’any pel club. Les mostres d’afecte són permanents durant tota la visita i l’alegria que genera la presència dels jugadors proporcionen sempre imatges molt maques.

Vols col·laborar amb nosaltres?

Carrer dels Barrers, 10 - AD500 Santa Coloma - Contacte