Versión Accessible
EENS Meritxell

pinCarrer dels Barrers, 10
     AD500 Santa Coloma
phone-icon(+376) 721 731

El MoraBanc Andorra juga al més pur estil “Globetrotters” i fa les delícies dels fidels seguidors i usuaris de la residència l’Albò i del SIOL, en una trobada coorganitzada pel club i per Andorra Telecom, patrocinador del MoraBanc Andorra i que té signat un conveni de col·laboració amb l'EENSM.

Foto: ANA

El President del Cor dels Petits Cantors, Sr. Carles Enseñat, la Vicepresidenta del Cor dels Petits Cantors, Sra. Marta Deu i la Directora artística, Sra. Catherine Metayer, han fet entrega d’un xec de 2.000€ a la Presidenta de l’EENSM, Sra. Pilar Díez Betriu, corresponents a la recaptació íntegra del concert de Nadal 2016, dels Petits Cantors del Principat d’Andorra.

El  ministre d’Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot, ha anunciat aquest dijous que el projecte de llei de mesures urgents per a l’aplicació del conveni de les Nacions Unides dels drets de les persones amb discapacitat entrarà a tràmit parlamentari la setmana vinent, després que hagi tingut una bona rebuda per part de les entitats concernides.

Ahir va tenir lloc al nostra centre una sessió informativa sobre el model d’Atenció Integral Centrat en la Persona (AICP),

El passat diumenge dia 5 de març, 11 residents de la Residència Albó acompanyats de personal especialitzat del servei, van participar a les activitats de neu que cada any organitza  la Associació Hi Arribarem a Arinsal.

Els residents van realitzar diferents baixades per les pistes amb cadires adaptades amb personal especialitzat.

Desprès de dinar, l'actuació del Patxi Leiva va posar punt final a un dia ple d'emocions!

 

El proper diumenge dia 19 de març tornaran a gaudir de nou d'aquesta activitat.

El director general de Premandsa, Ignasi de Planell, va entregar ahir a la presidenta de la junta rectora de l’Escola de Meritxell, Pilar Díez, un xec de 975 euros fruit de la recaptació en publicitat de l’especial de Nadal que va publicar el Diari i que es destinarà als projectes del centre.

Vols col·laborar amb nosaltres?

Carrer dels Barrers, 10 - AD500 Santa Coloma - Contacte