Versión Accessible
EENS Meritxell

pinCarrer dels Barrers, 10
     AD500 Santa Coloma
phone-icon(+376) 721 731

Andorra la Vella, 30 de desembre del 2016. ROCA&RIBES ha fet l’entrega de l’import recollit en la darrera acció duta a terme conjuntament entre R&R i l’EENSM. Aquesta acció va consistir a deixar anar uns globus reciclables en forma de colom i amb unes espores amb flors. R&R va doblar l’import recaptat. L’import lliurat ha estat de 623,40€ i aniran destinat a la compra de un projector pel My Room.

A l’acte, per part de R&R, hi ha assistit la Sra. Paula Tarrado Ribes, i per part de l’EENSM, el Sr. Òscar Fernández, director del Servei d’inserció i Ocupació Laboral.

Aquesta acció forma part de l’acord de col·laboració que van signar les dues entitats al 2016. En el marc d’aquest acord, es va inaugurar a la botiga R&R de l’avinguda Meritxell,118, un espai permanent d’exposició i venda d’articles dels tallers ocupacionals Xeridell.

ROCA & RiIBES i l’EENSM refermen així la seva aposta per la inclusió social a través d’aquesta col·laboració amb Xeridell, des d’on s’ofereix un conjunt d’activitats laborals, ocupacionals i terapèutiques que tenen com a objectiu la millora integral dels usuaris i la seva participació en l’entorn.

Vols col·laborar amb nosaltres?

Carrer dels Barrers, 10 - AD500 Santa Coloma - Contacte