Versión Accessible
EENS Meritxell

pinCarrer dels Barrers, 10
     AD500 Santa Coloma
phone-icon(+376) 721 731

Javi Sánchez amb una medalla d'or, Nadia Roser amb una de plata i Pere Casal amb un altra plata, han estat els tres participants del Principat en el Meeting Internacional de Judo disputat a la localitat italiana de Ravenna. Els tres judokes han aconseguit novament un gran resultat i tornaran al país amb una medalla penjada al pit, gràcies al bon campionat que han realitzat durant els darrers tres dies.

La competició batejada amb el nom 'Jornada de l'Esport per la Integració' ha aplegat uns 200 competidors arribats d'indrets tan diferents com Brasil, Espanya, Noruega o Irlanda, i és que en la prova han pres part una quinzena de països sobretot europeus.

La prova que s'ha celebrat a Itàlia ha finalitzat aquest diumenge, amb les respectives finals de les diferents categories i l'acomiadament dels competidors.

Una vegada més els judokes del país tornen a mostrar el seu nivell fora de les nostres fronteres, així com l’alta competivitat dels esportistes que formen part dels Special Olympics. A més, també han aprofitat per donar les gràcies pel suport rebut des d'Andorra.

Foto i text: ARA

Vols col·laborar amb nosaltres?

Carrer dels Barrers, 10 - AD500 Santa Coloma - Contacte