Versión Accessible
EENS Meritxell

pinCarrer dels Barrers, 10
     AD500 Santa Coloma
phone-icon(+376) 721 731

L’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell (EENSM) va presentar ahir el calendari per al 2018 que s’ha elaborat amb la participació directa de les persones ateses. Sota el lema ‘Dibuixos de les 4 estacions. Vivim junts un any ple de colors’, el calendari recull diferents il·lustracions realitzades pels usuaris dels diferents serveis de l’EENSM.

El procés de treball va començar a l’estiu, moment en el qual els diferents serveis van triar l’estació de l’any sobre la qual farien els dibuixos. Durant un període de dues setmanes, els participants van poder elaborar les seves propostes que es van recollir en una exposició amb un total de 66 obres originals. Les 12 propostes que il·lustren el calendari que avui s’ha presentat es van seleccionar per votació popular dels participats i del personal.

La iniciativa s’emmarca en la voluntat de l’EENSM de fer partícips als usuaris dotant-los d’eines per, en aquest cas, explorar el seu costat artístic. El projecte ha tingut una bona rebuda entre els usuaris que amb molt entusiasme van elaborar les seves obres.

El calendari compta amb el patrocini de Reig Capital Group i amb la col·laboració de la dissenyadora gràfica de Jecom Disseny, Esther Rabassa, que ha maquetat i dissenyat el calendari.

Punts de venda

La recaptació obtinguda amb la venda d’aquest calendari es destina a finançar projectes del centre i, en aquesta ocasió, es destinarà a la festa de nadal de la residència l’Albó. Els exemplars es posaran a la venda a un preu de tres euros durant la Fira d’Andorra la Vella els dies 27, 28 i 29 d’octubre, a l’estand de l’EENSM ubicat a la carpa de les Associacions i també als següents punts de venda:

-     Tallers ocupacionals, Xeridell, c. dels Barrers, 10, a Santa Coloma.

-     Botiges Carisma, de l’av. Fiter i Rossell, 67, d’Escaldes-Engordany, la de l’avinguda Verge de Canòlich, 96 de Sant Julià de Lòria i la de la Massana, av. Sant Antoni, 29.

-     Centre Comercial Andorrà (CCA), av. Meritxell, 92 d’Andorra la Vella

-     Roca & Ribes, av. Meritxell, 118, d’Andorra la Vella

-     Bar La Llacuna, c. Mossèn Cinto Verdaguer, 4, d’Andorra la Vella

 

 

 

 

 

Vols col·laborar amb nosaltres?

Carrer dels Barrers, 10 - AD500 Santa Coloma - Contacte