Versión Accessible
EENS Meritxell

pinCarrer dels Barrers, 10
     AD500 Santa Coloma
phone-icon(+376) 721 731

L’EENSM assisteix a les XVII Jornades Internacionals Barcelona Down

La directora dels serveis d’Impuls i d’EDES, Montse Seivane, i la responsable del servei Progrés, Maite Calzada, han viatjat a Barcelona per assistir a les XVII Jornades Internacionals Barcelona Down on diferents especialistes analitzen les necessitats actuals dels nens i joves amb síndrome de Down, i orienten sobre la manera més optima per satisfer-les

Durant aquestes Jornades, els dies 9 i 10 de novembre, s’han programat diferents taules on s’ha abordat el desenvolupament del nen des d’una perspectiva global i segons les diferents etapes vitals; s’ha presentat el Programa de salut i de desenvolupament per nens i nenes amb síndrome de Down sense mobilitats associades elaborat per la Fundació Catalana Síndrome de Down. A més a més, s’ha comptat amb la participació d’experts internacionals com la Professora María Soledad Cisternas Reyes, enviada especial de les Nacions Unides sobre discapacitat i accessibilitat y Premi Nacional de Drets Humans.

 

 

 

VI Congrés Estatal sobre Alteracions de la Conducta.

D’altra banda, professionals de l’EENSM també han participat en el “VI Congrés Estatal sobre Alteracions de la Conducta”, organitzat per Althaia i AMPANS sota el lema “Conducta i Autisme. De l’experiència a l’evidència” que s’ha celebrat a Manresa els dies 9 i 10 de novembre.

El congrés vol posar en relleu la necessitat d’avançar cap a pràctiques basades en l’evidència en l’avaluació i tractament de les conductes problemàtiques. A més a més, vol fer visibles models, enfocaments, estratègies i pràctiques basades en l’evidència que facin possibles canvis en els nostres sistemes de provisió de serveis i suports.

 

Vols col·laborar amb nosaltres?

Carrer dels Barrers, 10 - AD500 Santa Coloma - Contacte