Versión Accessible
EENS Meritxell

pinCarrer dels Barrers, 10
     AD500 Santa Coloma
phone-icon(+376) 721 731

L’Escola d’Art de Sant Julià de Lòria acull, durant el mes de novembre, 14 alumnes del centre de Dia B de l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell (EENSM). Els joves es traslladen als tallers de l’Escola d’Art i realitzen quatre sessions d’un taller de ceràmica decorativa.

Aquesta iniciativa va sorgir el curs passat i va ser una experiència molt enriquidora, segons les organitzadores. D’una banda es treballen eines d’expressió plàstica pel desenvolupament de certes habilitats com la psicomotricitat fina i la cognició. D’altra banda, augmenta l’atenció sostinguda, afavoreix el reconeixement d’imatges i potencia la creativitat. A més, també els beneficia fer aquesta activitat fora de l’entorn habitual, ja que fomenta la inclusió i la socialització amb noves persones i nous espais.

Aquests tallers es promouen amb l’objectiu que les persones ateses per l’EENSM participin activament i puguin gaudir de l’oportunitat de participar d’aspectes de la vida comunitària com la cultura en general i la ceràmica en particular.

Els resultats finals del taller serviran per decorar l’Escola durant el Nadal i després s’emportaran les peces de ceràmica a casa.

 

Vols col·laborar amb nosaltres?

Carrer dels Barrers, 10 - AD500 Santa Coloma - Contacte