Versión Accessible
EENS Meritxell

pinCarrer dels Barrers, 10
     AD500 Santa Coloma
phone-icon(+376) 721 731

Any rere any, en el marc del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat que es celebra el 3 de desembre, l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell organitza una activitat d’inclusió social amb la col·laboració d’altres institucions del país. Un any més, sota el lema 'La inclusió social de les persones és cosa de tots', s’ha col·laborat amb un centre educatiu, en aquesta ocasió, s’ha fet amb el Col·legi Janer.

El projecte consisteix en l’organització d’un concurs d’obra gràfica entre els alumnes de Segona Ensenyança del centre educatiu, del qual n’ha sortit la imatge que il·lustrarà la tassa commemorativa que l’EENSM comercialitza cada any, per aquestes dates, a través del programa de tallers ocupacionals Xeridell.

L’elecció del disseny guanyador va tenir lloc el divendres 23 de novembre entre les  propostes presentades pels nois i noies del centre educatiu. Un jurat format per la vicepresidenta de la Junta Rectora de l’EENSM i la presidenta de la FAAD; un expert de l’EENSM en disseny i producció; una usuària dels Tallers Ocupacionals Xeridell, un professor de plàstica i un alumne del Col·legi Janer es va encarregar de fer la selecció.

L’activitat s’ha completat avui amb la visita d’un grup d’alumnes del Col·legi Janer als Tallers Ocupacionals Xeridell, durant la qual se’ls ha presentat el disseny guanyador i han treballat, mà a mà, en la confecció de les tasses amb el grup de serigrafia del taller. Amb aquesta activitat, l’EENSM busca un objectiu clar d’acostament i sensibilització dels joves envers la inclusió social de les persones amb discapacitat.

Les noves tasses es comercialitzaran al preu de 6 euros cada unitat i seran, juntament amb el calendari del 2018, les novetats del ventall de productes que estan a disposició del públic a la xarxa de punts de venda dels Tallers Ocupacionals Xeridell: Roca&Ribes, CCA i els mateixos tallers.

 

Vols col·laborar amb nosaltres?

Carrer dels Barrers, 10 - AD500 Santa Coloma - Contacte