Versión Accessible
EENS Meritxell

pinCarrer dels Barrers, 10
     AD500 Santa Coloma
phone-icon(+376) 721 731

Aquest matí s’ha presentat la 4a edició del Concert de Nadal que interpretarà el Cor dels petits cantors del Principat d’Andorra. L’acte, que està patrocinat per Andbank, se celebrarà el dia 15 de desembre al Centre de Congressos d’Andorra la Vella amb el títol “No ho entenc”. El concert començarà a les 21 hores.

Josep M. Cabanes, sots-director general de Relacions Institucionals, Pilar Díez, presidenta de l’Escola Especialitzada, Catherine Metayer, directora del Petits Cantors i Marta Déu, creadora del fil històric del concert, han presentat el programa d’aquest any i les novetats que veuran els assistents en la 

Josep M. Cabanes d’Andbank, ha comentat el compromís de l’entitat amb la societat i el suport a actes culturals com aquest, que uneixen la vessant cultural amb la solidaritat, a més de poder col·laborar en els diversos projectes que l’EENSM té en marxa. 

Per la seva banda, Pilar Díez ha explicat que aquest concert és una acció molt important per ajudar a tirar endavant els projectes que l’escola té previstos per enguany, i enguany es destinarà a les activitats d’equinoteràpia, que ja es va iniciar l’any passat. També ha comentat que desitja que hi hagi una molt bona assistència el dia del concert, i fa una crida tant a adults com a nens i joves, ja que pot ser un interessant apropament a la música per a ells.

La directora del Cor dels petits cantors del Principat d’Andorra, Catherine Metayer, ha anunciat que el concert d’aquest any serà molt emocionant, “no volem un concert tradicional, volem que hi hagi vida dins el cor, així que hem introduït diverses novetats, com un ball i una final de concert amb el grup de persones ateses de l’EENSM”.

Marta Déu, la creadora de la història del concert, ha explicat que “és una història molt emotiva, d’un nen que no entén moltes coses arrel  de l’absència del seu avi, tot això explicat, evidentment, amb un llenguatge molt infantil”. 

Aquest any hi haurà sobre l’escenari 50 nens i nenes, que estaran acompanyants per un conjunt instrumental, i el concert durarà 1 hora i quinze minuts aproximadament. 

Quant a les cançons, hi haurà una varietat de diferents països, idiomes i estils. A banda de les més tradicionals, també hi haurà alguna de la comèdia musical Glee, entre d’altres s’interpretarà “les dotze van tocant”, “Santa Claus is coming’ to town” o el clàssic “Fum, fum, fum”, que tancarà l’espectacle. 

El preu de l’entrada és de 15 euros. Es poden adquirir a l’oficina del cor, a l’EENSM, a la Llacuna i també a les oficines d’Andbank, així com a l’Auditori el mateix dia del concert. Igualment, amb l’entrada es podrà participar en una rifa benèfica, que tindrà lloc després del concert.

A més de les entrades convencionals també s’ha habilitat una fila zero per tots aquells que no puguin assistir-hi el dia del concert

 

Repertori:

El cant dels ocells -

Les dotze van tocant

Little Drummer Boy

Merry Christmas Darling

Baby, It’s Cold Outside

Oh arbre sant!

El noi de la mare

Candelight Canon

Al·leluia de Cohen

Holy Night, Silent Night

Carol of the Bells

Santa Claus Is Coming To Town

Fum, Fum, Fum 

 

Conjunt instrumental:

Piano. Nicolas Licciardi

Quartet de cordes: jordi Albelda, Eva santamargarita, REbecca Ballester, jordi junior Albelda

Percussió: Ayrton Medeiros

Escenografia: Fanny Noel,

Costums: Suzy Rui

Decoració escenari: Tot Natura

 

Agraïments als comerços que han donat material per a la rifa benèfica:

Direct bus, Roca&Ribes, Pyrenées, Júlia, CCA, Fundació Claverol

 Roda de premsa Presentació Concert de Nadal Petits Cantors

 

 

Vols col·laborar amb nosaltres?

Carrer dels Barrers, 10 - AD500 Santa Coloma - Contacte