Versión Accessible
EENS Meritxell

pinCarrer dels Barrers, 10
     AD500 Santa Coloma
phone-icon(+376) 721 731

L’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell destinarà l’import que el BC MoraBanc entrega cada any com a regal nadalenc a complementar l’equipament del nou equip de golf que la institució ha posat en marxa aquest 2017 amb el suport de la Federació de Golf d’Andorra. 

El Bàsquet Club MoraBanc ha fet aquest dijous la tradicional visita a l’EENSM durant la qual ha fet l’entrega del regal de Nadal. Aprofitant l’avinentesa, els jugadors i membres del club - directiva i tècnics- han participat en diferents activitats esportives que el centre ha programat amb motiu d’aquesta jornada. Concretament, els jugadors han practicat golf amb alguns usuaris i, posteriorment, han celebrat un partit de bàsquet.

Ha estat una tarda plena d’esport durant el qual els usuaris han gaudit amb els jugadors Guille Colom, Przemek Karnowski, Jaime Fernández, David Walker, Andrew Albicy i John Shurna. També hi han assistit representants de la directiva, encapçalats pel president, Gorka Aixàs, Francesc Solana, general manager del club, i Gabriel Fernández, cap de comunicació. Completaven la delegació els tècnics Joan Peñarroya, Chechu Bermudo, David Eudal i Paco Vázquez.

Any rere any, el BC Morabanc dedica el seu regal nadalenc a fomentar l’activitat física de les persones ateses a l’EENSM. L’esport, a més d’aportar beneficis físics o psicomotrius, aporta a les persones que ho practiquen uns beneficis educatius, socials i emocionals. La pràctica esportiva permet treballar hàbits d’autonomia general, treballar en equip i adquirir conceptes de normativa o de comportament. 

 

Vols col·laborar amb nosaltres?

Carrer dels Barrers, 10 - AD500 Santa Coloma - Contacte