Versión Accessible
EENS Meritxell

pinCarrer dels Barrers, 10
     AD500 Santa Coloma
phone-icon(+376) 721 731

David R. Murias ha fet entrega d’un xec de 1.500 euros a la directora de l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell, Celine Mandicó, corresponents a part de la recaptació que el filòsof va obtenir amb els seus cicles de xerrades ‘Divendres de canvi’.

El donatiu contribuirà a introduir més eines tecnològiques que faciliten el procés d’aprenentatge de les persones ateses, com per exemple, tauletes. L’objectiu de l’EENSM és poder generalitzar l’ús d’aquestes eines com a metodologia de treball del centre pel seu atractiu i la seva interactivitat amb l’usuari.
 
Els diners sorgeixen d’un projecte de desenvolupament humà anomenat ‘Divendres de Canvi’ que David R. Murias va portar a terme a Escaldes-Engordany des del setembre del 2016 fins al juny del 2017. Tot i ser unes xerrades d’accés gratuït, es va recaptar més de 2.000 euros gràcies als assistents que voluntàriament feien el seu donatiu. D’aquesta recaptació, el filòsof David R. Murias n’ha volgut destinar part a l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell perquè pugui invertir-los en la compra d’eines tecnològiques d’aprenentatge. 

 

Vols col·laborar amb nosaltres?

Carrer dels Barrers, 10 - AD500 Santa Coloma - Contacte