Versión Accessible
EENS Meritxell

pinCarrer dels Barrers, 10
     AD500 Santa Coloma
phone-icon(+376) 721 731

Govern d'Andorra i Caixa Andorrana de Seguretat Social

El dia 26 de març de 2013, la ministra de Salut i Benestar, M.I. Sra. Cristina Rodríguez,  la ministre d'Educació i Cultura, M.I. Sra. Roser Suñé, el Sr. Josep Delgado, president la Caixa Andorrana de Seguretat Social i la presidenta de la Junta Rectora de l’EENSM, Sra. Pilar Díez, van signar el nou Conveni de Col·laboració entre el Govern d'Andorra, l'Escola Especialitzada de Nostra Sra. de Meritxell i la Caixa Andorrana de Seguretat Social.

El nou conveni ajusta les tarifes de responsabilitat i la despesa sanitària que assumeix la CASS, la despesa educativa que assumeix el Ministeri d'Educació i Joventut, la despesa social i laboral que assumeix el Ministeri de Salut i Benestar i el finançament que assumeixen les famílies. Igualment, el nou Conveni actualitza les definicions de cada servei i clarifica millor quins són els seus usuaris respectius o destinataris.

Aquest conveni actualitza el  Conveni de Col·laboració entre el l'Escola Especialitzada de Nostra Sra. de Meritxell i el Govern d'Andorra, que van signar la M.I. Sra. Mònica Codina Tort, aleshores ministra de Salut i Benestar, el M.I. Sr. Pere Cervós Cardona, aleshores ministre d'Educació, Joventut i Esports, segons acord de Govern de data 24 d'abril de 2002, i el Sr. Lluís Ruiz Valls, aleshores president de l'EENSM, amb l'objectiu de regular la col·laboració del Govern d'Andorra amb l'EENSM i definir els àmbits d'actuació d'aquesta així com els aspectes econòmics del seu finançament.

Podeu consultar el nou Conveni de Col·laboració en aquest enllaç.

 

Conveni de col·laboració  amb Fundació Privada Planeta Imaginario 

En data 13 de juny del 2016, es va signar un Conveni de col·laboració entre Fundació Privada Planeta Imaginario i l'EENSM amb l'objectiu comú de regular la col·laboració entre FPI i l'EENSM per establir les línies d'actuació en el marc de col·laboració formativa i formalitzar el procediment de treball de cada una de les accions que se'n derivin.

 

Conveni de col·laboració  amb Andorra Telecom 

En data 16 de febrer del 2016, es va signar un Conveni de col·laboració entre el Andorra Telecom i l'EENSM amb l'objectiu comú de potenciar la igualtat d'oportunitats, la integració, social i benestar de les persones amb discapacitat, Andorra Telecom vol fometar la participació dels usuaris de la residència l'Albó de l'EENSM, en activitats.

 

Conveni de col·laboració  amb La Societat Explotadora del Camp de Neu La Rabassa, S.A. 

En data 17 de novembre del 2015, es va signar un Conveni de col·laboració entre la societat Explotadora del Camp de Neu La Rabassa, S.A. i l'EENSM amb l'objectiu de que tots els usuaris de l'EENSM gaudiran de l'entrada gratuïta al parc d'animals de Naturlàndia i l'entrada única de Naturlàndia.

 

Conveni de col·laboració  amb la Fundació Catalana Síndrome de Down 

En data 24 de setembre del 2015, es va signar un Conveni de col·laboració entre Fundació Catalana Síndrome de Down i l'EENSM amb l'objectiu de donar prestació de serveis, col·laborar, assessorar i supervisar el Projecte de Vida Independent "Me'n vaig a casa".

 

Conveni de col·laboració  amb l'Associació ICAP Teràpia 

En data 16 de juliol del 2015, es va signar un Conveni de col·laboració entre l'EENSM i l'Associació ICAP Teràpia amb l'objectiu de contractar els serveis que presta ICAP Teràpia, entregant-li en exclusiva, el servei d'intervenció assistida amb gossos.

 

Conveni amb el Servei Andorrà d'Atenció Sanitària (SAAS)

En data 1 de març del 2015, es va signar un Conveni de prestació de serveis assistencials sanitaris a l'Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell entre el SAAS i l'EENSM amb l'objectiu d'implementar diversos recursos i serveis assistencials dirigits als usuaris del centre i de la residència l'Albó.

 

Conveni de col·laboració amb Andbank

Andbank i l'EENSM han signat un Conveni de col·laboració que té com a finalitat promoure i contribuir al desenvolupament de les activitats dels tallers ocupacionals de Xeridell basat en els projectes que es presentin anualment.

L'objecte de les aportacions són la millora i el desenvolupament del Taller Xeridell, així com impulsar i difondre la seva imatge a la societat, garantir les línies de producció, donar suport a la formació del personal i millorar la qualitat de vida dels usuaris amb diferents activitats sociolúdiques.

 

Conveni de col·laboració amb el Comú d'Andorra la Vella

El 20 de gener de 2015, es va signar un Conveni de col·laboració entre el Comú d'Andorra la Vella i l'EENSM per a fomentar la participació i la integració de les persones amb discapacitat en serveis, recursos i activitats del Comú d'Andorra la Vella.

Acord de col·laboració amb Govern d'Andorra i Carisma

El dia 11 de juny de 2014, es va signar un acord marc de col·laboració entre l'EENSM, l'associació Carisma, el Ministeri de Turisme i Medi Ambient i el Ministeri de Salut i Benestar. L'objectiu és fomentar la reutilització de residus i objectes de segona mà i la inserció laboral de persones amb discapacitat, a partir de la experiència en l'organització i gestió de projectes d'aquest tipus de les associacions Carisma i EENSM.

Fundació Jacqueline Pradère i P.R.E.S.A.

El dia 19 de setembre de 2013, la Fundació Privada Jacqueline Pradère, la societat mercantil P.R.E.S.A (titular dels restaurants McDonald's al Principat d'Andorra) i l'EENSM van signar un Conveni de Col·laboració amb l'objectiu de fomentar iniciatives que contribueixin a la participació en activitats socials i d'oci dels usuaris de l'EENSM.

 

Conveni de col·laboració  amb el Consell General 

En data 12 de setembre del 2013, es va signar un Conveni de col·laboració entre el Consell General i l'EENSM amb l'objectiu d'establir un marc de col·laboració per la cessió gratuïta d'un espai destinat a la comercialització de productes elaborats en el marc del programa de Tallers Ocupacionals Xeridell."Targeta solidària" MoraBanc

El 13 de desembre de 2010, l'entitat Banc Internacional d'Andorra SA i Banca Mora SAU i l'EENS de Meritxell, van signar un conveni de col·laboració amb l'objectiu de promoure i contribuir en projectes d'acció social orientats al desenvolupamnet de les persones discapacitades del Principat d'Andorra, per mitjà del qual MoraBanc subvenciona projectes de l'EENSM mitjançant les aportacions dels clients de MoraBanc en el marc de la campanya "targeta solidària" i aportacions complementàries de la pròpia entitat.


Special Olympics Andorra

L'EENSM i Special Olympics Andorra tenen signat un conveni per a la utilització d'instal·lacions de l'EENSM en els entrenaments d'Special Olympics així com la cessió de la furgoneta d'Special Olympics en activitats i sortides que organitzi l'EENSM.


Acord de col·laboració amb el centre sociosanitari "El Cedre"

El 16 de gener de 2012 es va signar un acord de col·laboració entre el Servei Andorrà d'Atenció Sanitària-Centre Sociosanitari "El Cedre" i l'EENSM amb la intenció de col·laborar en la utilització d'espais i equipaments terapèutics d'interés per ambdues institucions.

Conveni de col·laboració  amb la Sra. Maria Dolors Maestre Pal 

En data 28 de juny del 2007, es va signar un Conveni de col·laboració entre la Sra. Maria Dolors Maestre Pal i l'EENSM amb l'objectiu de que els usuaris de l'EENSM accedeixin, en el marc del projecte educatiu i de desenvolupament del programa Xeridell, a l'explotació agrícola ramadera de Borda Mateu, per a realitzar activitats que els siguin benificioses.

 

Universitat d'Andorra

El dia 17 de febrer de 2005, reunits el Rector de la Universitat d'Andorra, senyor Daniel Bastida Obiols, i la aleshores presidenta de l'EENSM, senyora Rosa Ferrándiz Esteve, van signar l'Acord de col·laboració entre l'EENSM i la Universitat d'Andorra amb l'objectiu de portar a terme projectes aprofitant els recursos humans i materials comuns per millorar els serveis als seus col·lectius, mitjançant la coordinació d'activitats de formació i recerca. La cooperació entre ambdues institucions inclou, entre d'altres, els aspectes següents: organització conjunta de programes de formació, recerca, pràctiques dels estudiants i inserció de persones discapacitades a l'entorn laboral de la universitat.

Convenis de pràctiques i estades de formació

L'EENSM col·labora habitualment amb diverses entitats oferint estades de pràctiques i formació. Les següents entitats han realitzat estades amb nosaltres:

 • Centre de Formació Professional d'Andorra, Aixovall, Principat d'Andorra
 • IES Joan Brudieu, La Seu d'Urgell, Espanya
 • Universitat d'Andorra (UdA), Sant Julià, Principat d'Andorra
 • Universitat Oberta de Catalunya (UOC), Espanya
 • Universidad Nacional de Educacióna Distancia (UNED), Espanya
 • Centre BAIX Camp IES, de Reus, Espanya 
 • Centre Francesc Ribalta IES, Solsona, Espanya 
 • Lycée d'Enseignement Agricole Priveé, Le Mas Blanc. S/C avec le Ministère de l'Agriculture - Membre du CNEAP, Bourg-Madame, França 
 • Universitat de Barcelona, Espanya 
 • Universitat de Girona, Espanya 
 • Universitat de Lleida, Espanya 
 • Universitat Ramon Llull, Espanya 
 • Université de Toulouse-Le Mirail, França
Vols col·laborar amb nosaltres?

Carrer dels Barrers, 10 - AD500 Santa Coloma - Contacte