Versión Accessible
EENS Meritxell

pinCarrer dels Barrers, 10
     AD500 Santa Coloma
phone-icon(+376) 721 731

L'Escola Especialitzada de Nostra Sra. de Meritxell...

 

L’associació de l’EENSM es va crear l’any 1969 amb la finalitat de fomentar l’ensenyament, l'educació i la integració de tota la població amb discapacitat d'Andorra. El primer edifici es va inaugurar al maig del 1973, tanmateix les primeres actes indiquen que les aules van començar a funcionar l’any 1971.

Durant aquests anys la institució ha anat creixent fins a convertir-se en una entitat nacional de caràcter privat, col·laboradora amb les administracions públiques, en la prestació de serveis socials, sociosanitaris i educatius, adreçats a les persones amb diversitat funcional. En aquest sentit, els successius convenis signats amb el Govern d'Andorra han consolidat el projecte determinant el seu àmbit d'actuació i la seva forma de finançament. Altres convenis i col·laboracions amb institucions i entitats, ens permeten ampliar les nostres accions i diversificar les activitats.

L’EENSM proporciona un ampli ventall de serveis amb els recursos especialitzats per a l'aprenentatge, l'estimulació terapèutica i l'ocupació laboral amb l'objectiu de potenciar al màxim el desenvolupament de la persona amb discapacitat dins d'una societat inclusiva.

Disposem dels següents serveis:

Serveis d'estimulació precoç - IMPULS i IMPULS BRESSOL

Servei de suports especialitzats als centres educatius - PROGRÉS

Servei d'educació especial - EDES

Serveis d'integració i ocupació laboral - AGENTAS i XERIDELL

Servei de residència i centre de dia - ALBÓ i CENTRE DE DIAVols col·laborar amb nosaltres?

Carrer dels Barrers, 10 - AD500 Santa Coloma - Contacte