L'Escola Especialitzada de Nostra Sra. de Meritxell

L’associació de l’EENSM es va crear l’any 1969 amb la finalitat de fomentar l’ensenyament, l’educació i la integració de tota la població amb discapacitat d’Andorra. El primer edifici es va inaugurar al maig del 1973, tanmateix les primeres actes indiquen que les aules van començar a funcionar l’any 1971.

Durant aquests anys la institució ha anat creixent fins a convertir-se en una entitat nacional de caràcter privat, col·laboradora amb les administracions públiques, en la prestació de serveis socials, sociosanitaris i educatius, adreçats a les persones amb diversitat funcional. En aquest sentit, els successius convenis signats amb el Govern d’Andorra han consolidat el projecte determinant el seu àmbit d’actuació i la seva forma de finançament. Altres convenis i col·laboracions amb institucions i entitats, ens permeten ampliar les nostres accions i diversificar les activitats.

L’EENSM proporciona un ampli ventall de serveis amb els recursos especialitzats per a l’aprenentatge, l’atenció terapèutica i l’ocupació laboral amb l’objectiu de potenciar al màxim el desenvolupament de la persona amb discapacitat dins d’una societat inclusiva.

0
Àrees especialitzades
0
Professionals compromesos
0
Persones ateses